Szállítási és fizetési információk

Szállíthatóság:

Ha a megrendelt termék (vagy a megrendelt példányszám) nincs raktáron, akkor a Vállalkozás a visszaigazolásban tájékoztatja az Ügyfelet a várható szállítási időről. Ha az Ügyfél számára a várakozási idő nem elfogadható, a megrendeléstől e-mailben elállhat.

Ár:

A termék egységára a termék oldalán feltüntetett összeg, amely tartalmazza az áfát (hatályos mértéke 5%), azonban nem tartalmazza az esetleges postai szállítás költségét. A Vállalkozás internetes oldalán feltüntetett ár a bolti árhoz képest 16,6%-kal csökkentett, kedvezményes ár.

Fizetés:

1. Személyes átvétel esetén kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, amely az átvételkor esedékes.

2. Postai szállítás kizárólag banki átutalással lehetséges, ebben az esetben a postaköltséget hozzászámítjuk a fizetendő végösszeghez. Postai szállítás igénylése esetén az Ügyfél csak a Vállalkozás visszaigazolásának kézhezvételét követően kezdeményezhet fizetést, a visszaigazolásban megjelölt összegnek az ugyanott megjelölt bankszámlaszámra történő átutalásával, a közlemény rovatban az ugyanott megjelölt információ feltüntetésével. A Vállalkozás az összeg megérkezéséről újabb visszaigazolást küld az Ügyfélnek, és a terméket csak ezt követően postázza.

Szállítás és szállítási díjak:

1. Személyes átvétel esetén szállítási díjat nem számítunk fel. A termék személyesen Miskolcon vagy Budapesten vehető át, a Vállalkozás által megjelölt helyen és időintervallumban, az Ügyfélnek azonban lehetősége van ésszerű határok között (a választott városon belül) más átvételi helyet és időpontot kérni, és erről a Vállalkozással egyeztetni.

2. Postai szállítás esetén a küldeményt a Vállalkozás a Magyar Posta útján továbbítja, 1 megrendelt példány esetén ajánlott levélként (egyéb szolgáltatás nélkül; a termék súlya egységenként, csomagolással kb. 530 gramm), 2 vagy több megrendelt példány esetén pedig postacsomagként (mindaddig, amíg a postai díjszabás szerint ennek a díja előnyösebb). A postai szállítás költségének kiszámítása a mindenkor hatályos postai díjszabás alapján történik, azzal, hogy az adott súlykategóriába tartozó levélpostai vagy postacsomag-küldeménynek a díjszabási tájékoztatóban megjelölt díját termékküldéskor 5% (a termékre mindenkor érvényes áfával megegyező mértékű) áfa terheli. A bruttó szállítási költség a számlán megfelelően megjelenik. A pontos összeget a Vállalkozás a megrendelést visszaigazoló e-mailben is közli. Példa a várható végösszeg előzetes kiszámításához postai szállítás esetén:

A) Az Ügyfél 1 példányt rendel a termékből, és belföldi postai szállítást kér.

Bruttó egységár: 3500 Ft

Bruttó ár összesen: 3500 Ft

Súly: kb. 530 gramm

Levélpostai küldemény díja: 765 Ft + 5% áfa = 803 Ft

Ajánlott szolgáltatás díja: 280 Ft + 5% áfa = 294 Ft

Postaköltség összesen: 1097 Ft

Átutalandó végösszeg: 4597 Ft

 

B) Az Ügyfél 3 példányt rendel a termékből, és belföldi postai szállítást kér.

Bruttó egységár: 3500 Ft

Bruttó ár összesen: 10.500 Ft

Súly: kb. 1600 gramm

Csomagküldés díja: 1290 Ft + 5% áfa = 1355 Ft

Átutalandó végösszeg: 11.855 Ft


Adatvédelmi információk

Copyright © 2014 Terra Ignis Kft., 2016 Terra Ignis Bt. | Készítette: Honlapkészítés